Passröjardag

Idag har jag varit i skogen med mina jaktkompisar Kjell, Håkan och Erik. Vi har sett över passlinjer inför älgjakten, nedräkningen har börjat! 22 dagar kvar. Grabbarna hade med röj och motorsåg och jag hade hand om snitslar och skyltar, kanske var lagom jobbigt eftersom läkaren misstänker Borrelia och jag känner mig som en gammal disktrasa i mellan varven. Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi ska hämta hem Brumma, åh vad vi väntar. Här nedan är hon med mamma Valla.

Utkast: Idag har ...

Idag har det inte hänt så särskilt mycket på kenneln men framåt kvällen blev det lite umgänge i form av Kerstin och Vera. Vera är en schysst Bostonbrutta på 18 månader och jättegullig. Jag och Kerstin gav oss också i kast med att klippa klorna på Jogga vilket är lika enkelt som att hoppa höjd utan ben men men lite kortare blev de, klorna alltså. Vid sjutiden kom Åsa och Folke på besök och sen blev det hundprat så det stod härliga till! Å och F hade varit på Öland i helgen och blivit Bir och Bim och Bir-valp, inte de men deras tre hundar! Idag är det exakt två veckor kvar tills vi ska hämta hem valpen, ska bli jättekul. Nej  nu blir det sänga! Hej och god natt,

Skogsdag

Nu var det riktigt länge sen jag skrev, men jag ska bara skriva om sånt som har med hundarna att göra. En dagbok om mig skulle bli riktigt dålig! I morse var jag ute och fångade in en kompis stövare som hade fått tappt på lv 175!!! När detta var gjort fick jag ett sug efter skogen och tog med mig Jogga och en svampkorg och for opp mot Myra. Där knallade vi runt ett par timmar, Jogga söker i skapliga turer nu men det är så dåligt med rådjur så hon ska ha en j-la tur om hon ska gå på färska slag. När vi var på hemväg kom jag på att jag skulle åka upp till Jakobsdal och vända, när jag åkt en 200 meter skakade bilen så konstigt.......punka! Fick väl fram däck och domkraft och när jag stod där på knä och småsvor kom Kjell åkandes. Han letade efter sin stövare Sally( den som hade tappt på vägen) så jag fick hjälp med däckbytinga och sen stod vi och skvallrade ett bra tag. Kjell fick stå kvar sen och vänta på Sally som var utanför pejlen och jag åkte ner till min bästa syrra och drack kaffe. Nu ska det bli svampsås och pasta, sen jobbing klockan fyra!

RSS 2.0