Mera husdjur

Tänkte presentera Agnes vandrande pinnar, Danny och Mattias. De har har bott här hos oss i en och halv månad och de kommer från Kaija i Tobo. Danny är den större av dem och Mattias är en lugn och trevlig kille. Det är meningen att om de får en son så ska den heta Erik, och hokus pokus så har vi ett pojkband i terrariumet! Sallad och citronmeliss står på menyn och det är inte stora mängder som går åt.



Danny

Mattias

Gruppbild på grabbarna, visst är de snygga?

Gullan

Tänkte presentera andra husdjur i famljen. Först ut är Gullan, en äkta huskatt som fyller fyra år den fjärde mars. Hon kom till oss i maj 2005 då Agnes bytte till sig henne mot sina nappar. Gullan är från Gunnarskog och har haft en kull med ungar. Nu är hon kastrerad och hennes fritidsintressen är att jaga, äta och softa (alltså samma som mor i huset).

      

Pappas födelsedag

Idag är det alltså 76 år sen min pappa såg dagens ljus i Heinzebynninga i Sölje, det låter mycket men han är pigg som en mört! Annars är det väl lugnt här i Väststuga, vi går och väntar på att Jogga ska börja löpa. Det ska ju bli valpar här under våren, jättekul och jättemycket jobb. Brumma har också blivit  vuxen fast bara fysiskt för hon började löpa igår! Det förklarar varför det stod en hanhund av typen Jack Russell på trappan om lördan. Jag, Agnes och hundarna hade promenerat runt Stömne strax före så han tog nog våra spår och trodde på gudskelov. På lördag ska jag Perka och Agnes på Färjestad och titta när de vinner över Frölunda, kul.
Här nedan en bild på Richard Wallin som är bäst och snyggast i laget!



Och en bild på bästa Pappan!



RSS 2.0