Träffakompisarkväll

Kerstin har varit hos oss med Vera och Anna. För nytillkomna läsare så är Vera en två-årig Bostonterrier och Anna en fjortonveckors dito. Jag säger bara: JÄVLAR vad Brumma och dessa två har lekt! Efter ett tag kom Maud och Hanna också så då blev det fullt kök, härligt. Enda orosmolnet är att Brumma har varit kass i magen ett tag men nu har jag köpt något på apoteket som ska vara stoppande. Annars är hon pigg som en mört och full i fasen. Nej nu får det bli tv ett tag, natten i tid eftersom jag ska upp sex. Ha det gott igelkott!

Måndagsbestyr

Idag har jag varit med Brumma till veterinären. Det var dags för den obligatoriska 12-veckors vaccinationen mot valpsjuka, kennelhosta och två sjukdomar till. Dessutom har jag börjat rabiesvaccinera henne ifall det blir någon utlandsresa. Det är ju världsutställning i Danmark om två år och då gäller det att vara förberedd utifall om att hon utvecklas till en riktig showbasset. Förresten fick jag mail från Anki på kennel Ensemble som berättade att hon varit till Holland och parat sin tik, spännande va??! Titta gärna in på hennes hemsida www.bracco.se

Här en bild av veterinär Hasse Göthlin som vaccinerade Brumma och står på knä inför kunderna.


Utkast: Idag kom ...

Idag kom jag hem från jobbet klockan halv tio efter att ha jobbat natten. Eftersom det var fint väder och Jogga tyckte att hon ville till skogs drog jag på mig jaktkläder och drog iväg. Brumma hade precis sovit skönhetssömn så hon fick gå med i koppel något som hon inte uppskattade så mycket. Hon ville springa efter Jogga och bita sig fast i pejlen eller öronen men det fick hon inte. Men det blev en schysst promenad för Brumma ändå tror jag, för det fanns pinnar och kottar som skulle gnagas på och stubbar som skulle klättras på. När Brumma tröttnat flyttade vi oss högre upp på skogen och med Brumma kvar i bilen gick jag och Jogga ut på sök. Hon gjorde väl några skapliga turer på runt tio minuter men det enda vi lyckades skrämma upp var en grann tjädertupp. Det är ju inte precis gröttjockt med rådjur i skogen så det är ju ingen lätt uppgift hon har Jogga.
hej svejs grus och gnejs!

Jogga på språng!
 

Brumma

Här kommer lite bilder som Hanna Forsberg tagit, fina va?

    

RSS 2.0