Lördag

Jobbade fram till klockan 15 tillsammans med Annica och Kerstin, vi hade en lugn arbetsdag eftersom en del hyresgäster var bortresta och resten ville softa. Eftersom det har varit ett jävla styggt och kallt väder har jag tillbringat hela eftermiddan inomhus tillsammans med Agnes. Vi har ätit godis och chips i våran säng framför TVn. Perka har varit hos Peter och konsulterat honom angående vår husvagn och dennes påskjutbroms. Hoppas det blir finare väder i möra för då ska jag greja lite med ved, tycker det är lite roligt att vara ute och göra kroppsarbete.
Nej, nu ska jag surfa lite innan det blir natta.

Snart helg

Hann inte skriva något igår men nu tog jag mig tid att skriva lite. Igår var jag till Karlstad och besiktade husvagnen, fick anmärkning på bromsarna men, men shit happens. Pappa var med mig som moraliskt stöd och det gick fint, alltid roligt med pappa, han är alltid uppåt. På hemvägen stannade vi Grums och intog hamburgare, pappa tog lika som mig alltså 150 grams med pommes stripes och han fick nästan en chock när han fick sin men han tryckte att i sig nästan allt. På kvällen fick jag och Agnes en akut längtan efter Maud så vi stack dit en sväng. Hannas gullehäst Rico ska flytta till söndan så vi sa adjö till honom och drack kaffe.
Idag sov jag länge och efter frukosten drack vi kaffe i sängen jag och Perka och såg på TV ett tag. Vid tio-tiden gick jag ut och kapade ved med min nyinköpta kapa och det gick fint, det blev en skaplig hög. Madde ringde förut och det var så härligt att höra från henne (fast nu längtar jag ännu mer efter henne!!!!). Hon hade det så härligt med 40 grader i skuggan och i morgon skulle de resa till Phi Phi öarna. När jag tittar ut har precis syrenerna slagit och det är så fint här och det är ju så att varje land har sina paradis. Nej nu blir det till och duscha sågspånet ur barret och fixa till sig eftersom jag börjar jobba klockan fyra. Trevlig helg,skovelälg!

Vårtrött eller vårtrött?

Vaknade och kände det som jag aldrig gått och lagt mig. Var i stan klockan nio, skulle på andra delen av datakursen Magna Cura. Det är dokumentationsprogram som vi ska använda inom vård och omsorg. När jag slutade åkte jag till dagis och hämtade Agnes som blev jätteglad när jag kom och hämtade. På eftermiddagen klippte jag gräset och var till min granne Vivi och drack kaffe, det är alltid så trevligt att komma till henne. Tittade en stund på TV när jag väntade på att Perka skulle komma hem och somnade förstås, jag tror att det blir för mycket för kroppen med allt pollen och grejer som åker in i näsan och frestar på immunförsvaret. (nu lät jag väl som en doktor?) Fick sms från Maud som är i Härnösand med jobbet och i den kyrkan har de en bra kantor till skillnad från den i Stavnäs. Nu undrar väl ni varför jag pratar om kantorer? Var på Tims konfirmation i söndags och den orgelspelinga var dretdålig. Nej nu ska vi åka en sväng till Gärdet och skvallra lite med dem innan det blir natten för den trötte käringa. Häj häj!

MåndagsBlogg

Jaha, då har man skaffat blogg då. Blev inspirerad av Madde som har en egen, det blir säkert inte lika händelserikt här som på hennes men men. Kom till jobbet i morse och trodde jag skulle vara där ett dygn men det var fel så jag hämtade Agnes på dagis och var hemma halv fem, HÄRLIGT!  Perka den bästa mannen åkte på föräldramöte så jag och Agnes kunde ligga i sängen och se på TV. Har fått SMS från Madde som skrev att hon var framme i Thailand och skulle checka in på ett lyxhotell så nu kan mamman vara lite lugn. Nej nu får det räcka för idag men i möra återkommer jag! God kväll.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0